“Trajnimi për psikologet dhe punëtorët social”

Dita e katërt, përfundimi i ciklit të parë: “Trajnimi për psikologet dhe punëtorët social” të Ukrainës. Në kuadër të projektit “Përgjegje Humanitare ndaj Ukrainës”
Vazhdojmë…
🍀May be an image of 1 personMay be an image of 1 person
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *