Jemi këtu!

Partnerët e Programit Global “Amplifikimi i Zërave” Medica Gjakova, KRCT, Medica Zenica, Vive Zene, Autonomus Women’s Centre, Women in Black dhe Youth Initiative for Human Rights Serbia janë mirëpritur nga organizata partnere dhe mbështetëse Medica Mondiale, pas dy vitesh punë intensive dhe takimeve online. Këto 5 ditë janë vetëm fillimi i një procesi të fuqishëm shkëmbimi, mësimi dhe bashkëpunimi për vitet që do vijnë për një qëllim të përbashkët: TË MBIJETUARIT!

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *