“Përpunimi ushqimit dhe standardet e cilësisë për produktet bujqësore shtëpiake”

Foto nga trajnimi 5 ditor me temën “Përpunimi ushqimit dhe standardet e cilësisë për produktet bujqësore shtëpiake” i cili ka përfunduar me datën 27 Prill 2022.
Secili trajnim i kësaj natyre i ofruar nga Medica Gjakova dhe partnerët e saj, ka për synim ngritjen e kapaciteteve të përfituesëve drejt fuqizimit ekonomik por jo vetëm. Për të cituar George H. W. Bush “Barazia fillon me fuqizim ekonomik”
Implementuar nga: Medica Gjakova
Trajnues: Bekim Ermeni

Foto nga trajnimi 5 ditor me temën “Përpunimi ushqimit dhe standardet e cilësisë për produktet bujqësore shtëpiake” i cili ka përfunduar me datën 27 Prill 2022.
Secili trajnim i kësaj natyre i ofruar nga Medica Gjakova dhe partnerët e saj, ka për synim ngritjen e kapaciteteve të përfituesëve drejt fuqizimit ekonomik por jo vetëm. Për të cituar George H. W. Bush “Barazia fillon me fuqizim ekonomik”
Implementuar nga: Medica Gjakova
Trajnues: Bekim ErmeniMay be an image of 6 people and indoorMay be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 14 people, people standing and indoorMay be an image of 4 people and people standingMay be an image of 10 people, people standing and people sittingMay be an image of 5 people and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *