Strategjia Avokuese Kombëtare në kuadër të Programit Transnacional për Trajnime Shëndetësore – THTP

Punëtoria e dytë me radhë!
Strategjia Avokuese Kombëtare në kuadër të Programit Transnacional për Trajnime Shëndetësore – THTP
Pjesëmarrës përfaqësues: Oda e Mjekëve, Oda e Infermierëve, QKMF – Gjakovë dhe Prizren, Spitali Regjional – Gjakovë dhe Prizren, DSHK- Gjakovë dhe Prizren!
Punëtoria organizohet nga Medica Gjakova në bashkëpunim me
kompaninë konsulente Gold MindsMay be an image of 1 person, standing and indoorMay be an image of 1 person and standingMay be an image of 2 peopleMay be an image of 4 people, people standing and indoorMay be an image of 8 people, people standing and indoorMay be an image of 6 people, people sitting and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *