Thirrje e hapur për aplikim në trajnimin për Rrobaqepësi Industriale!

Inkurajoheni të aplikoni dhe të ndjekni trajnimin në grupin e fundit për Rrobaqepësi Industriale dhe te jeni pjesë e mundësisë së fitimit të grantit apo praktikës në punë!

Për më tepër, shikoni linkun më poshtë!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *