Puna e palodhshme shpërblehet!

Certifikimi i pjesëmarrëseve pas përfundimit të modulit të kuzhinës të cilave ju dëshirojmë sukses në rrugëtimet e tyre të ardhshme, përfshirë këtu dhe fazën tjetër të projektit ku do të kenë mundësinë të aplikojnë për programin e vetëpunësimit apo punës praktike.

#medicagjakova #gizkosovo #agjensioniipunesimit #fuqizimiekonomik #gratenendermarresiImage may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 2 people, people standingImage may contain: 2 people, people smiling, people standingImage may contain: 2 people, people smiling, people standingImage may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 2 people, people smiling, people standingImage may contain: 2 people, people smiling, people standing, food and indoorImage may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 2 people, people smiling, people standingImage may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *