Kurse profesionale të parukerisë

Momente të shkrepura gjatë kurseve profesionale të parukerisë të cilat po vazhdojnë të mbahen në Qendrën e Aftësimit Profesional në Gjakovë, implementuar nga Shoqata e Grave Medica Gjakova dhe mbështetur nga GIZ Kosovo

#medicagjakova #gizkosovo #agjensiaepunesimit #trainings #economicempowerment #economicsector #creatingopportunitiesImage may contain: 7 people, people smiling, people sitting and indoorImage may contain: 3 people, people standing, shoes and indoorImage may contain: one or more people, shoes and indoorImage may contain: 5 people, people sitting and indoorImage may contain: 1 person, sitting, hat and indoorImage may contain: 10 people, indoorImage may contain: 1 person, sitting and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *