Panairi Tradicional për Diasporën 2019

Shoqata e Grave Medica Gjakova sot ishte pjesëmarrëse në Panairin Tradicional për Diasporën 2019 organizuar nga Komuna e Prishtinës në Prishtinë.

Në mirëpritje të diasporës, me kënaqësi prezantuam produktet vendore bujqësore dhe artizanale të grave ndërmarrëse pjesëtare të shoqatës!

Së bashku drejt fuqizimit ekonomik të grave!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *