Debati- Gratë, Paqa dhe Siguria mbi Dhunen Seksuale ne Konflikt

Mirlinda Sada – Drejtore Ekzekutive e Medica Gjakova si pjese e delegacionit Kosovar përjellë debatin Gratë, Paqa dhe Siguria mbi Dhunen Seksuale ne Konflikt, ku do te diskutohet Raporti i Sekretarit General.
Fatkeqesisht, zeri i te mbjietuareve nga Kosova nuk eshte perfshirë në Raport. 
Mirepo zeri i të mbijetuarave të Kosovës do të dëgjohet sot në botë nëpërmjet fjalimit të Presidentës Atifete Jahjaga dhe prezences tonë. 
Faleminderit Missionit të Gjermanisë ne OKB!

Image may contain: one or more people and indoorImage may contain: 2 people, crowd and indoorImage may contain: 1 person, smiling, sitting

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *