“Stigma – Kërko të drejtën tënde”

“Stigma – Kërko të drejtën tënde”

Me datë 12 Prill 2019, në teatrin e qytetit “Hadi Shehu” në Gjakovë në bashkëpunim me Artpolis – Art and Community u prezantua shfaqja forum teater Stigma. Afro 200 të pranishëm patën rastin që të përjetojnë nga afër emocionet e vërteta dhe mesazhin që pasqyruan aktorët dhe situatat me të cilat përballen të mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë. Emocionet ishin të forta në momente bashkëbisedimi mes protagonistëve dhe publikut i cili parashtronte pyetjet dhe qëndrimet e tyre drejt situatës. Publiku i cili vendosi të bëhej zëri i tyre!

Regjisor: Lulzim Bucolli

Moderatore: Zana Hoxha Krasniqi

Aktorë/e: Anisa Ismajli, Kushtrim Qerimi, Qendresa Kajtazi dhe Gani Rrahmani

#medicagjakova #artpolis #bemyvoice #endstigma #womenempowerment

Image may contain: one or more people, people on stage and indoorImage may contain: one or more people, people on stage and indoorImage may contain: 3 people, people sitting and crowdImage may contain: 2 people, people on stage and indoorImage may contain: 3 people, people sitting and indoorImage may contain: 3 people, people sitting and night

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *