Qantat “Tote Bag” të punuara nga gra dhe vajza të zellshme e të talentuara!

Vazhdojmë pa u ndal për porosinë e kërkuar! 
Qantat “Tote Bag” të punuara nga gra dhe vajza të zellshme e të talentuara!

Lokacioni: Rruga Skenderbeu p.n përballë Fiberlink në Gjakovë.

Image may contain: one or more people, people standing and indoorImage may contain: one or more people, people sitting and indoorImage may contain: indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *