Forme per aplikim ne trajnime Medica Gjakova

Linku per aplikim!

Shoqata e Grave “Medica Gjakova” në bashkëpunim me Agjencinë e Punësimit në Republikën e Kosovës dhe përkrahur nga Agjencia Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) në kuadër të projektit “Rritja e mundësive të punësimit të Grave dhe të Riatdhesuarëve” shpall thirrjen për aplikim në këto aftësime profesionale:

• Rrobaqepësi industriale/rrobaqepësi me shumicë
• Parukeri/Floktari
• Kuzhinë/Kulinari
• Ndërmarrësi dhe Plan Biznesi

Bashkojuni trajnimeve dhe mësoni se si të krijoni rrugën tuaj të suksesit dhe ndërmarrësisë dhe fitoni grant për hapjen e biznesit tuaj!

Çdo informatë shtesë mund të gjeni në file të bashkangjitur më poshtë, apo të kontaktoni Medica Gjakovën!

#medicagjakova #GIZ #womenempowerment #youthempowerment#economicsector #entrepreneurship #bemyvoice #returnees

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *