Konferenca Rajonale mbi sfidat dhe të arriturat e gruas shqiptare pas luftës

Gjatë panairit në Konferencën Rajonale mbi sfidat dhe të arriturat e gruas shqiptare pas luftës, aktivitet ky që u organizua nga Kuvendi Komunal – Gjakovë.
Disa nga temat e trajtuara në këtë konferencë ishin: “Fuqizimi ekonomik i gruas për të përmirësuar mirëqenien sociale”, “Rehabilitimi i gruas dhe sfidat e pas luftës” etj.

#medicagjakova #womenempowerment #economicempowerment#bemyvoice

Image may contain: 3 people, people sitting and indoorImage may contain: 1 personImage may contain: one or more people, people sitting, people standing and indoorImage may contain: 4 people, people smiling, people sitting, table and indoorImage may contain: indoorNo photo description available.Image may contain: shoesImage may contain: food and indoor

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *