Po vazhdojmë!

Atmosferë e këndshme në hapsirën e puntorisë punë dore! Produktet e qëndisura në këtë punëtori mund të blihen në dyqanin me produktet bujqësore dhe artizanala. Lokacioni ; Rr. “Skenderbeu”,p.n. përballë Fiberlink- Gjakovë

Image may contain: 1 person, sittingImage may contain: one or more people and people sittingImage may contain: 2 people, people sitting and indoorImage may contain: one or more people and people sitting

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *