Marrëveshja e bashkëpunimit, Fondacioni Jahjaga dhe Oda e Avokatëve të Kosovës

Më datë 27 dhjetor në Prishtinë, Fondacioni Jahjaga dhe Oda e Avokatëve të Kosovës nënshkruan marrëveshje të bashkëpunimit e cila ka për qëllim mbrojtjen juridike falas për të mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.

Oda e Avokatëve të Kosovës, përmes avokatëve anëtarë të saj, do të mbrojë falas të mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë, duke i përfaqësuar ata para të gjitha instancave të drejtësisë (gjykatave dhe prokurorive) në Kosovë, kurdo që ky proces të fillojë në Kosovë.

Image may contain: 4 peopleImage may contain: 2 peopleImage may contain: 3 people, people smiling, people standing

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *