Produktet artizanale të punuara nga gratë duararta të “Medica Gjakova”

Të gëzojmë dikë dhe të gëzohemi vetë për këtë fundvit me produktet artizanale të punuara nga gratë duararta të “Medica Gjakova”.

Image may contain: plant and flowerNo automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: table and indoorNo automatic alt text available.Image may contain: plant, table, flower and foodNo automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: plant and flower

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *