Organizimi i grupeve të punës së dorës

Foto nga organizimi i grupeve të punës së dorës pas rihapjes së punëtorisë. Pas një pauze të shkurtër, me shumë vullnet vazhdoi puna për qepjen dhe qëndisjen e qantave për laptop dhe mbështjellësve të telefonave, dhe shumë punime tjera artizanale, të cilat poashtu punohen edhe me porosi!
Produktet mund të blihen në dyqanin i cili gjendet në rrugën “Skenderbeu” p.n Gjakovë (përball Fiberlink).

Image may contain: indoorImage may contain: 3 people, people sitting, table and indoorNo automatic alt text available.Image may contain: 2 people, people sitting and indoorImage may contain: 1 person, sitting and indoorImage may contain: 4 people, people smiling, people sitting and indoorNo automatic alt text available.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *