Vazhdojnë bashkëpunimet për vitin 2019.
Foto sot nga takimi me përfaqësues nga Jahjaga Foundation mbi aktivitetet dhe projektet e ardhshme që ndikojnë direkt në fuqizimin dhe mbështetjen e gruas!

Ditë më parë u mbajt takim me përfaqësues nga GIZ dhe DIMAK Kosovo. Takim në të cilin u bisedua për bashkëpunim të metutjeshëm në fusha të ndryshme, me theks të veçantë për fuqizimin dhe ri-integrimin e personave të riatdhesuar.

Image may contain: 1 person, standing and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *