Faza e fundit e trajnimeve në Programin e Ndërmarrësisë

 

Me sukses përfundoi faza e fundit e trajnimeve në Programin e Ndërmarrësisë! 10 grupe me rreth 180 pjesëmarrës patën rastin të jenë pjesë dhe të zhvillojnë idetë e tyre për biznes si dhe të përpilojnë një draft biznes plan në kuadër të projektit për fuqizim ekonomik i cili implementohet nga Shoqata e Grave “Medica Gjakova” në partneritet me medica mondiale e. V. dhe financohet nga GIZ – (Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit). Puna në grupe, atmosferë e mirë kolektive dhe angazhimi nga pjesëmarrësit karakterizuan këta muaj. Poashtu falenderojme partnerët tanë SIGMA BMC për kontributin e tyre në përpilimin e materialit dhe përcjelljen e tij si dhe Jakova Innovation Center për ofrimin e hapësirës punuese. Së shpejti vazhdojmë me aktivitetet e radhës! 
🍀
Image may contain: 10 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 1 person, indoorImage may contain: one or more people, people sitting and indoorImage may contain: one or more peopleImage may contain: one or more people and people sittingImage may contain: 5 people, people sittingImage may contain: 4 people, people sitting and indoorImage may contain: 3 people, people smiling, people sitting and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *