Dyqani i pare per shitjen e produkteve agrikulturore dhe artizanale

Sot, Medica Gjakova, hapi dyqanin e pare per shitjen e produkteve agrikulturore dhe artizanale, te punuara nga grate duararta, me qellim permiresimin e kushteve te jeteses dhe integrimit te tyre ne shoqeri .
Se shpejti do hapin edhe dyqanin e dyte ne Prishtine dhe web-dyqanin per shitje online.
Na vizitoni dhe kenaquni me produktet bio, njekohesisht edhe ndihemoni grate duke blere produktet e tyre.

Dyqni gjendet ne rr. Skenderbeu pn. (afer shkolles Mustafa Bakija), Gjakove.

Dyqani u hap ne kuader te projektit për fuqizim ekonomik per gra dhe te rinje, cili implementohet nga Shoqata e Grave “Medica Gjakova” në partneritet me medica mondiale e.V. dhe financohet nga GIZ – (Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit).
🍀

Image may contain: 20 people, people smiling, people standingImage may contain: foodImage may contain: food and indoorImage may contain: 1 person, standing and indoorImage may contain: dessert and foodImage may contain: 2 people, people smiling, people standing, indoor and foodImage may contain: 1 person, standing and indoorImage may contain: 1 person, drink and indoorImage may contain: 7 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: shoes and foodImage may contain: indoorNo automatic alt text available.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *