“16 Ditë të Aktivizmit kundër Dhunës në Baza Gjinore”

Data 25 nëntor shënon #Ditën Internacionale të Eliminimit të Dhunës ndaj Grave si dhe ditën e parë të fushatës globale “16 Ditë të Aktivizmit kundër Dhunës në Baza Gjinore” e cila zgjat deri me 10 dhjetor e cila shënon #Ditën e të Drejtave të Njeriut. Në kuadër të hapjes së kësaj fushate, u organizua marshi sensibilizues për të parandaluar dhunën ndaj grave dhe vajzave me sloganin e sivjetshëm “Më dëgjo edhe mua”.

Image may contain: 11 people, people smiling, people walking and outdoorImage may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoorImage may contain: 3 people, people smiling, people standing and outdoorImage may contain: 6 people, outdoorImage may contain: 7 people, people smiling, textImage may contain: 3 people, people standing

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *