Lloje të ndryshme të ajvarit

Ka filluar prodhimi i produkteve të stinës nga gratë anëtare të shoqatës Medica Gjakova
Lloje të ndryshme të ajvarit tashmë mund të i gjeni në çdo kohë në dyqanin e Medica Gjakova!
🫙🌶🫑🥫
The production of seasonal products by the women members of the Medica Gjakova has already begun.
Different types of ajvar can now be found at any time in the shop of Medica Gjakova!
📍 Adresa: Skënderbeu (afër shkollës fillore “Mustafa Bakija), në Gjakovë
Ky aktivitet financohet nga European Union in Kosovo dhe implementohet në bashkëpunim me Save the Children Kosova/o
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *