Panairi i Promovimit të Produkteve Agro – Turistike

Gratë ndërmarrëse të Shoqatës së grave Medica Gjakova pjesëmarrëse në Panairin e Promovimit të Produkteve Agro – Turistike organizuar nga Qendra Kosovare per Zhvillim (KDC) në kuadër të projekit “Përmirësimi i Ofertës Turistike në Zonat Malore të Shqipërisë dhe Kosovës”

#medicagjakova #economicempowerment #promotion #localproducts #gjakovashopImage may contain: 1 person, standing and indoorImage may contain: 1 person, standingImage may contain: 4 people, people sitting, people standing and indoorImage may contain: one or more people and indoorImage may contain: one or more people, basketball court, shoes, crowd and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *