28 vjetori i pavarësisë së Republikës së Kroacisë

Në ditën e 28 vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kroacisë, ambasadorja e këtij vendi znj. Marija Kapitanović ne fjalën e saj në mes tjerash bëri thirrje për të përkrahur te mbijetuarit e dhunës seksuale gjate luftës në Kosovë dhe fushatën ” Bëhu Zeri Im”. Mu në ditën nderkombëtare të mbijetuareve te dhunès seksuale në konflikt. Ambasadorja ishte shumë mirenjohëse perfaqësueseve te Medica Gjakova për pjesëmarrje në këtë event në këtë ditë.

Thank you Croatia🇭🇷

#veleposlanstvorepublikehervatskauprištini #bemyvoice #behuzeriim#medicagjakova

Image may contain: 8 people, people smiling, people standingImage may contain: 1 person

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *