Vizita e përfaqsuesve të KFOR-it

Përfaqsues të KFOr-it, baza kryesore në Film City në Prishtine, vizituan Medica Gjakova dhe u njoftuan nga afër per punën e MGJ.Image may contain: 7 people, people smiling

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *