Shpërndarja e certifikatave në Programin e Ndërmarrësisë

Një finalizim i suksesshëm i rrugëtimit drejt zhvillimit të kapaciteteve! 
Sot Shoqata e Grave Medica Gjakova bëri shpërndarjen e certifikatave të trajnimeve në Programin e Ndërmarrësisë, ku u mbuluan temat si, zhvillimi i produkteve, zhvillimi i aftësive së biznesit dhe ndërmarrësisë, etj. 
Pjesëmarrësve ju dëshirojmë suksese në të ardhmen!

Image may contain: 3 people, people standing, crowd and indoorImage may contain: 1 person, crowdImage may contain: 2 peopleNo photo description available.Image may contain: one or more people and crowdImage may contain: 3 people, people smiling, people standing and shoesImage may contain: 1 person, smiling, standing, sitting and indoorImage may contain: 1 person, standingImage may contain: 4 people, people standingImage may contain: 2 people

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *