Punëtoria e pikturës

Ne Medica Gjakova u mbajt punëtoria e pikturës, e perkrahur nga UN Women Kosove. 
Pikturat e punuara në këto punëtori do të ekspozohen në një ekspozitë të përbashkët me karakter shitës, ku të gjitha të hyrat do të shkojnë te të mbijetuarat – autore të veprave.
Punetori te njejta u mbajten edhe ne ditet paraprake ne organizatat tjera.

Pikturat do te ekspozohen ne ekspozitën që është planifikuar:
Data: 5 nëntor 2018 (e hënë)
Ora: 12:00 – 18:00 (Ceremonia formale e hapjes në ora 12:00)
Vendi: Lapidariumi i Muzeut të Kosovës (përballë Muzeut të Kosovës) – Prishtine.
Faleminderit artisteve #BlertaSylaSurroi dhe Vali!

Image may contain: drawingNo automatic alt text available.No automatic alt text available.Image may contain: one or more people, people sitting, table and drinkImage may contain: indoorNo automatic alt text available.Image may contain: indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *