Ķonferenca: Qasja ne drejtesi dhe reperacione per te mbijetuarit e dhunes seksuale te nderlidhur me konfliktin. Me rastin e 17 vjetorit te Rezolutes 1325 te Keshillit te Sigurimit te Kombeve te Bashkuara mbi Grate, Paqen dhe Sigurine. Organizuar nga UN Women