Pazari i Krishtlindjeve – traditë vjetore e GIZ

Sot, në sallën e konferencave të GIZ ndërtesën kryesore ne Prishtine, u organizua Pazari i Krishtlindjeve një ngjarje nga dhe për kolegëte GIZ-it, ku stafit GIZ së bashku me familjet dhe miqtë e tyre, të hollat e mbledhura i dedikojnë për një arsye të mirë dhe këtë vit me parat e mbledhura aty mbështeten Medica Gjakova.
Drejtor i GIZ Kosova Z. James Macbeth dhe Drejtoresha Ekzekutive e Medica Gjakova Znj. Mirlinda Sada ka thënë disa fjalë në lidhje me qëllimin e këtij aktiviteti, përkatësisht punen e Medica Gjakova. Gjithesecili solli ca artikuj për të shitur, edhe anëtarët MGj dhe Kooperatives DeD kane shitur disa nga prodhimet e tyre.

Faleminderit stafit te GIZ Kosova për këtë ngjarje kushtuar kauzes se Medica Gjakovës. Faleminderit Z. Macbeth!

This post is also available in: English