Kursi 5 javor per thurjen e tepiheve te mendafshit dhe qendisjeve me tel

Ne ceremonin e certifikimit dhe permbylljen e kursit 5 javor per thurjen e tepiheve te mendafshit dhe qendisjeve me tel , Ambasadorja e Turqisë znj. Kivilcim Kilic, pergezoi grat per punen e bukur qe kane bere gjate kursit dhe premtoj qe aktivitete te ngjashme do te vazhdojne edhe ne te ardhmen , qe tani filluam te mendojme per projektet e tjera qe do te realizojme me perfituese te sherbimeve te Medica Gjakova.
Grat gjate ketyre javeve fituan njohuri te reja rreth ketyre artizanateve, ato do vazhdojne te punojne dhe kane mundesi qe produktet e tyre ti plasojne ne tregun e Turqisë dhe te gjenerojne te ardhura. Kursi u mundesua nga Priṣtine Yunus Emre Enstitüsü.
Faleminderit te gjitheve per perkrahje!

This post is also available in: English