“Rritja e mundësive të punësimit të grave dhe të riatdhesuarëve”

Read more

“Bizneset e grave: sfidat & mundësitë pas përfundimit të projektit”

Read more

Sepse sado sfidues të ketë qenë ky vit, është gjithmonë bukur të gjejmë arsye për të festuar!

Read more

Inagurimi i Këndit të Kurajos edhe në Ministrinë e Drejtësisë në Republikën e Kosovës

Read more

“Qasja Sensitive ndaj të Mbijetuarëve të Dhunës Seksuale dhe Luftimi i Stigmës”

Read more