“Qasja Sensitive ndaj të Mbijetuarëve të Dhunës Seksuale dhe Luftimi i Stigmës”

Në kuadër të projektit “Adresimi i efekteve afatgjate të dhunës seksuale dhe dhënia fund e stigmatizimit të të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës dhe anëtarëve të familjeve të tyre”, Medica Gjakova organizoi tryezën me temën: “Qasja Sensitive ndaj të Mbijetuarëve të Dhunës Seksuale dhe Luftimi i Stigmës”.
Projekti financohet nga Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë.
Tryeza ka për qëllim të promovojë bashkëbisedimin në mes të akterëve kompetent lokal dhe përfaqësuesve të shoqërisë civile, mbi qasjen sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale dhe luftimin e stigmës, angazhimin e institucioneve relevante për të kontribuar në qasjen e duhur si dhe luftimin e stigmës.Image may contain: 1 person, sitting, table and indoorImage may contain: 1 person, sitting, table and indoorImage may contain: 2 people, people sitting, table and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *