Inagurimi i Këndit të Kurajos edhe në Ministrinë e Drejtësisë në Republikën e Kosovës

Me datë 23 Dhjetor 2020 u bë inagurimi i Këndit të Kurajos edhe në Ministrinë e Drejtësisë në Republikën e Kosovës.
Medica Gjakova falenderon posaqërisht deputeten znj.Donika Kadaj Bujupi, ministrin e drejtësisë zt.Selim Selimi si dhe UD presidenten znj.Vjosa Osmani pa lënë anash edhe shoqatat tjera pjesëmarrëse për bashkëpunimin dhe realizimin e këtij projekti.
Këndi i Kurajos do të jetë zëri dhe arti i gjithë të mbijetuarave të cilat të hidhurën e kaluar gjetën forcën të e kthejnë në të bukurën e produkteve tyre.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *