Ruaje datën!! 🤓 bisedë e drejtëpërdrejtë 🗣🎙me eksperte të #traumës Leonita Gojani nga Medica Gjakova dhe Jennifer Marchand from medica mondiale e. V.!
Na ndiqni në facebook më 10. 06. 2020 me fillim në 🕖 19:00.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *