Inaugurimi i këndit e tretë të kurajos në Presidencës së Kosovës!

Në ditën ndërkombtare të gruas, sot patëm nderin dhe kënaqësinë të inaugurojmë këndin e tretë të kurajos të radhës në Presidencës së Kosovës!
Në ditën e shënjuar për gratë, inaugurimi i këtij këndi u jep mundësi grave që edhe më shumë të ngrisin zërin përmes artit tyre!

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *