Vizitë znj. Vjosa R. Osmani dhe znj. Arbërie Nagavci

Sot në Medica Gjakova kishim kënaqësinë të prisnim znj. Vjosa R. Osmani – Kryetare e Kuvendit të Kosovës dhe znj.

Arbërie Nagavci – Nënkryetare e Kuvendit të Kosovës, me pjesëtarë tjerë shoqërues të delegacionit.
Stafi i Medica Gjakova, informojë të pranishmet me punën, sukseset dhe sfidat me të cilat ballafaqohemi gjatë punës tonë të përditëshme, planet e MGj për të ardhmen dhe gjithashtu u bisedua edhe për vazhdimin e bashkëpunimit me Kuvevdin e Republikës së Kosovës, respektivisht me Kryetarën znj. Osmani dhe zv. Kryetaren znj. Nagavci. Për vazhdimin e përkrahjes së të mbijetuarave të dhunës gjatë luftës dhe organizatave që punojnë për këtë çështje.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *