Vizitë në Medica Gjakova, nga znj. Atifete Jahjaga

Ishim të nderuara të presim në vizitë në Medica Gjakova, Presidentën znj. Atifete Jahjaga, Kryesuesen e Kuvendit Komunal të Ferizajit znj. Kristina Gashi – Bytyçi, gra Asambleiste, përfaqësuese të Policisë së Kosovës Ferizaj, Drejtoresha të Drejtorive të komunës së Ferizajit edhe përfaqësuese të institucioneve tjera, të pranishmet, u njoftuan me punën e Medica Gjakovës nga drejtoresha znj. Mirlinda Sada, pastaj, grupi i grave nga Ferizaj, vizituan dyqanin e MGj , ku blen produkte me qëllim që të ndihmojnë financiarisht gratë punëtore antare të Medica Gjakova.
Falenderim të veçant për Presidenten znj. Atifete Jahjaga.
Faleminderit për iniciativen dhe vizitën znj. Kristina Gashi Bytyqi.
Faleminderit të gjitha përfaqësueseve të institucioneve të Komunës së Ferizajit për vizitën!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *