Sepse çdo thurje dhe çdo tegel bart në vehte një histori!

Sepse çdo thurje dhe çdo tegel bart në vehte një histori!
Dhe ju me çdo blerje mund të bëheni pjesë e saj!
Na vizitoni në dyqanin e Medica Gjakovës i cili gjendet në rrugën Skenderbeu afër Shkollës Fillore “Mustafa Bakija” ose bëni porosinë tuaj online përmes rrjeteve sociale.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *