“Nje jetë në agoni”

“Nje jetë në agoni”, dokumentar i realizuar nga Hana Marteti Shala, nga T7.

Pas 21 vjetësh, një grua nga zonat e prekura të luftës në Kosovë ka vendosur të tregojë për T7 se si ishte dhunuar nga forcat serbe kur ishte vetëm 11-vjeç. Ato tregojnë tmerrin që kishte përjetuar në luftë, por edhe stigmatizimin që po i bëhet pas luftës, si dhe për përkrahjen që ato e kanë për fuqizim nga Medica Gjakova.
Dokumentari u realizua në Medica Gjakova.

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *