Vizitë nga z.Nafi Krasniqi i cili në emër të iniciativës së Vasfije Krasniqi Goodman “ Vasfije’s Initiative, Inc , dhuroj një donacion në të holla për 7 gra të mbijetuarat të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, anëtare të Medica Gjakova.
Vasfije heroina jonë, faleminderit në emer të gjitha motrave tua që patën fatin e njejtë sikur tëndin. Faleminderit shume nga stafi i Medica Gjakova për përkushtimin dhe kontributin tënd.
Faleminderit që të kemi!
Nafi faleminderit për përkrahje. Faleminderit për realizmin e kësaj iniciative!
Shëndet!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *