Bimë mjekësore aromatike (BMA)

Hypericum perforatum (Lule Basani), Verbascum thapsus (Bar i peshkut), Tilia argentea (Lule dhe gjethe të blirit të bardh), Achillea millefolium (Bar Pezmi), Plantago major (gjethëdelli madhor) janë vetëm disa nga bimët mjekësore aromatike (BMA) të mbledhura në viset tona malore dhe të thara në pikën grumbulluese për tharjen e BMA në Medica Gjakova!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *