Ndihma me pako higjienike për gra kliente të Medica Gjakova vazhdoj edhe sot!
Në çdo rrethanë të krijuar ju nuk jeni vetëm, Medica Gjakova dhe medica mondiale e. V. është me ju 🙏
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *