MGJ vazhdon punën konform rregullave të IKSHPK dhe OBSH

Medica Gjakova edhe keto dite karantine e izolimi, vazhdon punën konform rregullave të IKSHPK dhe OBSH.
Këshilltarja Juridike e MGj znj. Dorina Sahatqija takoi përfaqësuesen e Kryqit të Kuq të Kosovës dega Gjakovë , znj. Fllanza Lama, me qëllim të ndihëmesës së anëtareve në nevojë të Medica Gjakovës në këto ditë të veshtira të pandemisë COVID-19, dhe thellimit të bashkëpunimit në mes të Medica Gjakovës dhe Kryqit të Kuq.

#kryqikuqikosoves #medicagjakova #rrinshpi #kujdesPo #panikëJo

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *