Një etapë e përfunduar, dhe tjera për t’u vazhduar drejt rrugës së suksesit!

Me datë 10.12.2019 patëm kënaqësinë të organizojmë ceremoninë e certifikimit të pjesëmarrëseve në kurset e Rrobaqepësisë Industriale dhe Parukerisë, të realizuara në Qendrën e Aftësimit Profesional në Gjakovë, në kuadër të projektit “Rritja e mundësive të punësimit të Grave dhe të Ritatdhesuarëve”, projekt i cili mbështetet nga GIZ Kosovo në bashkëpunim me Agjencinë e Punësimit të Repuplbikës së Kosovës dhe GIZ
Poashtu, falenderojmë trajnerët/bashkëpunëtorët, KAMA Fatmire Bytyqi, Servete Milla dhe Albesa Gllogjani për kontributin e tyre të dhënë!
Pjesëmarrëseve ju dëshirojmë suksese të mëtutjeshme në fazat e ardhshme të projektit, njëkohësisht në rrugëtimin e tyre drejt trajnimit të ndërnarrësisë, fitimit të grantit apo punës praktike profesionale.

Image may contain: 9 people, people smiling, indoorImage may contain: 12 people, people smiling, people sitting, people standing, table and indoorImage may contain: 10 people, people sitting and indoorImage may contain: 8 people, people standing and indoorImage may contain: 5 people, people smiling, people standing
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *