“Kur nuk e di se çfarë të zgjedhësh, dhe përfundon duke i zgjedh të gjitha”

Xherxhefë (koznak) të personalizuar dhe të qëndisur nga gratë duararta, anëtare të Medica Gjakova.

Për porosi me modelin tuaj të preferuar, mund te drejtoheni në dyqanin i cili gjindet në rrugën Skenderbeu (përballë Fiberlink) në Gjakovë apo përmes rrjeteve tona sociale: Instagram dhe Facebook.

🍀

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *