“Unë jam Anemone” – 16 ditë të aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore

Me datë 09.12.2019 në kuadër të fushatës globale “16 ditë të aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore” me temën “Barazia gjinore qëndron kundër dhunimit”, u bë promovimi i librit “Unë jam Anemone” në Teatrin Kombtar në Prishtinë.
Ky event u përcoll me një performancë të shkëlqyeshme dhe të bashkëndjerë nga aktorët e mrekullueshëm të Teatrit Kombëtar Anisa Ismajli, Albulena Kryeziu Bokshi, Edona Reshitaj, Rebeka Qena, Shengyl Ismajli dhe Ylber Bardhi nën regjin e Besim Ugzmajli të cilët me performancën e tyre, përquan zërin e të mbijetuarëve nga rrëfimet e përfshira në libër, ku më pas u zhvillua një panel diskutimi me panelistë:
Mirlinda Sada – Drejtoreshë e Medica Gjakova
Dr. Ass. Linda Gusia – Sociologe
Xhevahire Balaj – Psikologe në Qendrën Diakonie Kosova

Medica Gjakova, gjithmonë për përkrahjen e të mbijetuarëve të dhunës në baza gjinore!No photo description available.Image may contain: 4 people, suitImage may contain: 7 peopleImage may contain: 6 peopleImage may contain: one or more people, people on stage and nightImage may contain: 5 people, people sitting and indoorImage may contain: 2 people, people sittingImage may contain: 1 person, standingImage may contain: one or more people, people sitting, crowd and indoorImage may contain: 35 people, crowdImage may contain: 4 people, people sittingImage may contain: night and indoorImage may contain: one or more people and people sittingImage may contain: 1 person, smilingImage may contain: one or more people

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *