Vizita e Delegacionit nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Patëm nderin dhe kënaqësinë të mirëpresim sot Delegacionin nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës si dhe palët tjera të interesit, nën shoqërimin dhe iniciativën e të nderuarës zonjës presidente Atifete Jahjaga.
Bashkë diskutuam dhe shqyrtuam mundësitë e bashkëpunimit të ardhshëm dhe promovimin e produkteve vendore edhe jashtë kufinjëve vendor!

Së bashku drejt fuqizimit ekonomik të grave dhe mbështetjes së tyre!

🍀

Image may contain: 5 people, indoorImage may contain: 3 people, people sittingImage may contain: 6 people, people smilingImage may contain: 4 people, people standing and suitImage may contain: 8 people, people smiling, people sittingImage may contain: 1 personImage may contain: 2 people, people standingImage may contain: 4 people, people smiling, people standing and indoor

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *