“STIGMA – Kërko të drejtën tënde”

“STIGMA – Kërko të drejtën tënde” 
Teatri i Qytetit “Istref Begolli” – Pejë më 3 Maj 2019

Shfaqja “Stigma – Kërko të drejtën tënde” adreson stigmën në shoqërinë kosovare. Shfaqja synon të sfidojë mentalitetin paragjykues dhe të promovojë një frymë revoltuese për të gjithë ata/ato të mbijetuar/a të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë.

Pas shfaqjes, publiku pati mundësi që të diskutojë me personazhet lidhur me çështjet që adresohen në shfaqje, të parashtrojnë pyetje si dhe të komentojnë mbi temat të cilat u trajtuan gjatë performancës.

Regjisor dhe facilitator: Lulzim Bucolli

Aktorë/e: Anisa IsmajliKushtrim QerimiQendresa Kajtazi dhe Gani Rrahmani.

#medicagjakova #bemyvoice #artpolis #endstigma

Image may contain: one or more people, people on stage, people sitting and indoorImage may contain: one or more people, people sitting and crowdImage may contain: 14 people, people sitting and indoorImage may contain: one or more people, people sitting, crowd, night and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *