“Bëhu Zëri Im” kudo që je!

Studentët nga Kosova, Shqipëria, Greqia, Turqia dhe Amerika, të cilët studiojnë në Selanik, Greqi së bashku me profesoreshën dr.Stella Karapa përkrahin fushatën “Bëhu Zëri Im”

Faleminderit për iniciativën Nesta Berisha!
Faleminderit për mbështetjen!
Dr. Stella Karapa – Greqi
Ida Yaz Icbak – Turqi
Klajd Arqimandriti – Shqipëri
Maria Ropi – Shqipëri
Aikaterini Batagianni – Greqi
Magdalen Bardaka – Greqi
Samuel Jackson – SHBA
Leke Hapqiu – Kosovë
Rron Lecaj – Kosovë
Gerta Gacaferri – Kosovë
Rrezona Rexha – Kosovë
Anda Vokshi – Kosovë
Nesta Berisha – Kosovë
Stela Kote – Shqipëri
Anxhelo Jaho – Shqipëri

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *