Në Gjakovë, erdhi shkronja R në përkrahje të fushatës #forheroines. Fushatë e cila ju dedikohet Heroinave tona, të mbijetuarave të dhunës seksuale të luftës së fundit në Kosovë. Kjo është një thirrje për drejtësi dhe për bashkim.
Është thirrje për përkrahje!

Shkronja R do të qëndrojë në Gjakovë nga data 23.04.2019 deri më 29.04.2019. Inkurajohen qytetarët të vendosin nga një VATH, dhe të përkrahin fushatën.

“#” – Prishtinë
“F” – Mitrovicë
“O” – Pejë
“R” – Gjakovë
“H” – Prizren
“E” – Ferizaj
“R” – Gjilan

#forher #bemyvoice #behuzeriim #medicagjakova #endstigma#mybodyisnobaterfield

Image may contain: 1 person, standing, tree, child and outdoorImage may contain: one or more peopleImage may contain: one or more people, people standing, child and outdoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *